Ďalekohľad Delta Optical Titanium 10x42 | IBO.sk

Ďalekohľad Delta Optical Titanium 10x42

Kód produktu: DO-1400
Záručná doba: 10 rokov
Dostupnosť: Dostupný
165.00 € s DPH
  • Nadpriemerné optické vlastnosti
  • Odolná konštrukcia
  • Dokonalý prenos kontrastu
  • Ideálny ďalekohľad pre milovníkov prírody

Modely Titanium sú vlajkovou loďou, a nosnou sériou ďalekohľadov spoločnosti Delta Optical a pokrývajú širokú škálu optiky, určenej pre denné i nočné pozorovania. Z týchto modelov si môžete ľahko vybrať typické turistické ďalekohľady, pre pozorovateľov prírody, nadšencov astronómie alebo pre poľovníkov. Zároveň bude mimoriadne konkurencieschopná proti mnohým široko uznávaným a drahším modelom ďalekohľadov na trhu.
Hlavnou výhodou ďalekohľadov série Titanium sú ich nadpriemerné optické vlastnosti. Vstavané hranoly zo skla BaK4 a antireflexné nátery s účinnosťou viac ako 99% zaručujú ostrý a jasný obraz v presných farbách. Tieto modely sú široko chválené za zanedbateľné optické chyby, ako sú: chromatická aberácia, ale slabý prenos kontrastu.

Sériu Titanium tvoria robustné ďalekohľady v hliníkovom tele. Boli navrhnuté tak, aby optimálne kombinovali svoje vysoké optické vlastnosti s malými rozmermi. Telá ďalekohľadov sú pokryté drsnou plastovou dyhou, ktorá zaručuje príjemné a pohodlné uchopenie do ruky. Komfort pri používaní sa zvyšuje pomocou gumových okulárov a hladko fungujúca mechanizácia zaostrovania, robená s náležitou starostlivosťou. Všetky modely v sérii Titanium sú vodotesné a naplnené dusíkom, takže ich môžete používať aj v daždi, bez strachu zo zmáčania alebo zamrznutia skla zvnútra.
Titanium 10x42 je kompaktný porro ďalekohľad. Veľké zorné pole, ktoré ponúka v kombinácii s vynikajúcimi optickými vlastnosťami, robia tento ďalekohľad ideálnym pre pozorovateľov prírody. Má veľkú reputáciu medzi ornitológmi, ale vzhľadom na malú veľkosť a nízku hmotnosť je tento model ideálny aj pre turistov, prechádzky alebo víkendové výlety. Ak patríte medzi nadšených pozorovateľov prírody, turistov alebo poľovníkov, tak v tom prípade by Titanium 10x42 mal byť vaším neodmysliteľným spoločníkom.

Technické parametre:

Zväčšenie: 10x
Priemer objektívu: 42 mm
Dioptrická korekcia: + / - 5dioptrie
Plnenie dusíkom: Áno
Zorné pole: 110 m/1000m
Hmotnosť: 750 g
Minimálna zaostrovacia vzdialenosť: 2,5 m
Rozmery: 180x170x65 mm
Faktor súmraku: 17,6

Obsah balenia:

1x Ďalekohľad Delta Optical Titanium 10x42
1x Čistiaca handrička na optiku
1x Popruh na ďalekohľad
1x Odolné púzdro s popruhom
2x Krytka na ďalekohľad

 

Recenzie produktu Ďalekohľad Delta Optical Titanium 10x42

haso
obraz 1*,kvalitka 1*....ciže spokojnost
Svetozár
veľká spokojnosť, nemenil by som

Hore