Guľová kozlica HAENEL Jaeger 8.11 | IBO.sk
Guľová kozlica HAENEL Jaeger 8.11 Guľová kozlica HAENEL Jaeger 8.11 1 Guľová kozlica HAENEL Jaeger 8.11 2
Zľava 20%

Guľová kozlica HAENEL Jaeger 8.11

Kód produktu: HN31
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.
  • hmotnosť zbrane len 2,8 kg
  • prehľadné pevné mieridlá
  • chrbtové napínanie
  • elegantná bavorská pažba z orechového dreva

Guľová kozlica HAENEL Jaeger 8.11 je vybavená jednospúšťou, má chrbtové napínanie reagujúce na vychýlenie temennej páčky, pevné mieridlá sú prehľadné a prispôsobené k lovu pohybujúcej sa zveri, spúšťanie je aj bez napínáčika veľmi jemné a nedochádza ku strhávaniu. Celková váha zbrane je len 2,8 kg a dĺžka iba 980 mm.

Stále rastúci dopyt po kvalitných viachlavňových zbraniach strednej triedy dal vzniknúť modelovej rade zbraní, kam patrí guľová kozlice Haenel Jaeger 8.11 a gulobroková kozlica Haenel Jaeger 8.10. Oba modely sú vyrobené modernými technológiami a vyznačujú sa predovšetkým konštrukčnou príbuznosťou s tradičnými a osvedčenými výrobkami Merkel SL a B3. Zbrane využívajú osvedčenú koncepciu voľného hlavňového zväzku "FREE FLOATING". Hlavne sú tak na sebe nezávislé a umožňujú príslušné nastavenia na požadovaný sústrel v rámci možného konštrukčného rozsahu. Ani väčší počet výstrelov potom výrazne neovplyvňuje presnosť streľby, ako je to u pevne spojených hlavňových zväzkov. Hlavne sú vybavené integrovanou lištou pre pripevnenie montáže.

Zbrane majú štíhly a kompaktný design. Pažba netradičného bavorského vzhľadu s lícnicou je vyrobené z kvalitného orechového dreva s elegantnou laserom vypaľovanou rybinou. Pažba je zakončená gumovou pätkou. Vďaka baskule z ľahkých zliatin bolo dosiahnuté veľmi nízkej celkovej váhy.

Dĺžka hlavne: 550 mm
Celková dĺžka: 980 mm
Hmotnosť: 2,8 kg
Kaliber: 9,3x74 R

Recenzie produktu Guľová kozlica HAENEL Jaeger 8.11

Jozef
super pomer cena a kvalita , veľmi ľahká , presná , skvelý sústrel , jeden kohútik , môžem vrelo odporučiť
Majo
Krásna, presná a spoľahlivá kozlica, sústrel je výborný, ideálna na spoločné poľovačky ale aj na individuálne poľovačky. Je ľahučká, krátka, človek veľmi rýchlo zacieli, streľba je pohodlná, nekope, ani pri silnejšom kalibri.
Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť sú určené pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vstupom na ne vyhlasujete, že ste držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Hore