Nočné videnie Armasight Sirius Gen 2+ QSi MG - Biely fosfor | IBO.sk
Pre profíkov
Top kvalita

Nočné videnie Armasight Sirius Gen 2+ QSi MG - Biely fosfor

Kategória: Nočné videnie
Kód produktu: NSMSIRIUS1QMII1
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.
  • Napájanie z jednej batérie AA alebo CR123A
  • Kompaktné a odolné telo
  • Nočné videnie s bielym fosforom
  • Indikácia stavu batérie
  • Plnené suchým dusíkom, aby sa zabránilo internému zahmlievaniu
  • Dvojročná záruka
  • Nočné videnie 2+ generácie
  • Eliminuje optické deformácie a ponúka jasný a čistý obraz
  • Dokonale zachytí aj najzbytkovejšie svetlo

Armasight je jedným z najväčších výrobcov zariadení na nočné videnie a termovízií. Poskytuje klientom vysokokvalitné vybavenie, ktoré dokáže spĺňať požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov. Model s označením QSi obsahuje obrazový menič, ktorý podporuje biely fosfor. Skúsení odborníci vedia, že nočné scény sa javia oveľa prirodzenejšie, keď sú zobrazené čierno - biele než typické "zelené nočné videnie". Unikátna technológia "Quick Silver" Gen 2+ je charakteristická vysoko kontrastnými bielymi fosforovými meničmi, ktoré ponúkajú čierno - biele videnie, ktoré poskytuje jasnejšie detaily, lepší kontrast a výraznejšie tvary a tiene.

Technológia nočného videnia, vyvinutá s využitím najnovších technológií Night Vision. Rýchloupínací systém upevnenia predsádky umožňuje používateľovi rýchle, jednoduché, a presné nasadanie predsádky na puškohľad. Nočné videnie Sirius od spoločnosti Armasight je špičkové a odolné nočné videnie, ktoré prináša skvelý výkon za dostupnú cenu. Nočné videnie Armasight Sirius využívajú ozbrojené zložky, špeciálne zásahové jednotky, alebo profesionálni lovci. Nočné videnie Armasight Sirius využíva najnovšie technológie 21. storočia. Toto nočné videnie má viacero využití. Môže sa použiť ako pozorovacie nočné videnie, namontované na náhlavnej sade, alebo pripevnené pred váš kolimátor. Nočné videnie sa dá namontovať pomocou špeciálneho držiaka aj na kameru. Taktiež sa dá pripevniť aj na vašu pušku. Voliteľné 3x a 5x objektívy dokážu v priebehu niekoľkých sekúnd umožniť pozorovanie na dlhé vzdialenosti.

Night vision Armasight Sirius QSi MG gen. 2+ je výkonné pozorovacie zariadenie americkej výroby generácie 2+ v zelenom spektre, nie je to digitálne zariadenie. Umiestňuje sa formou nasadenia pred objektív pozorovacieho monokuláru. Toto nočné videnie povyšuje pozorovanie v nočnom čase na profesionálnu prácu a krásny zážitok z vašej poľovačky. Keďže sa jedná o zariadenie gen 2+, tak sú pri ňom samozrejmosťou vlastnosti tej najvyššej kvality. Maximálne eliminuje akékoľvek optické deformácie a ponúka jasný a čistý obraz.
Malé a kompaktné telo s veľmi nízkou váhou len 460 g sa zmestí do každého vrecka bundy. Ostriaca  vzdialenosť od 0,25 m do nekonečna, uhoľ pozorovania 40 stupňov a objektívy s  plným zrkadlením vám umožňuje dokonalé zachytenie aj toho najzbytkovejšieho svetla.

Špecifikácia:

Rozlíšenie: 47 - 54 lp/mm
Zväčšenie 1x štandard
Systém šošoviek: F1: 1,2 24 mm
Generácia meniča: Gen 2+
Zorné pole: 40°
Vzdialenosť ostrenia: 0,25 m až nekonečno
Rozmery: 157 x 60 x 75 mm
Hmotnosť: 460 g
Automatické vypnutie: Áno
Napájanie: 1x CR123 3V alebo 1xAA
Výdrž batérie: až 60 hodín

Prevádzková teplota:

-50 °C až +70 °C

Obsah balenia:

1x Armasight Sirius QSi MG 2+ gen
1x Vrecko na prenášanie
1x Čistiaca handrička na optiku
1x Návod v slovenskom jazyku
1x Batéria CR123
1x Adaptér pre AA batériu

Recenzie produktu Nočné videnie Armasight Sirius Gen 2+ QSi MG - Biely fosfor

Hore