Vábnička Nordik Roe Set DVD | IBO.sk

Vábnička Nordik Roe Set DVD

Kategória: Vábničky
Kód produktu: PO2101
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
36.90 € s DPH

Pre tento rok prináša firma Nordik Predator jedinečnú ponuku v podobe setu, ktorý obsahuje vábničku Nordik Roe, DVD Vábenie srncov s cz titulky a Lanyard - šnúrku na krk na vábničku, na mobil a pod.

DVD 100% poľovnícke zábery - celé DVD sa skladá zo záberov od začiatku vábenia, cez príchod srnca až po výstrel a následných záberov, všetko doplnené autentickými zvukmi, žiadne natočené scény. DVD vám dáva skutočné, reálne a vzrušujúce zážitky z lovu srncov vábením.
Dĺžka videa: 75 min, České titulky

Táto vábnička je špeciálne vyvinutá pre vábenie srncov. Je predladená pre všetky štyri hlavné zvuky, ktoré potrebujete. 

NÁVOD NA POUŽITIE:

Jednoducho presuňte gumový krúžok medzi dva najvzdialenejšie zárezy na vábničke a zmeníte zvuk. Táto vábnička má dvojitú zvukovú dosku, ktorá sa používa pre lepšiu kontrolu hlasitosti. Čím viac zakryjete otvor na spodnej strane vábničky palcom, tým bude zvuk menej hlasný. Striedajte zvuky "nadviazanie kontaktu srny a srnčaťa" so zvukmi "vzrušená rujná srna" či zvukmi "oplodňovanej" srny po niekoľko minút a potom opakujte približne po 20-30 minútach na rovnakom stanovišti. 

Zvuk nadviazanie kontaktu srny a srnčaťa: Umiestnite gumený krúžok do prvého (najvzdialenejšieho) zárezu od tela vábničky a vdychujte krátko do vábničky pre zvuky nadviazanie kontaktu. Pre napodobňovanie zvukov vydávaných srnčí, zakusnite zubami do vábničky cez gumový krúžok a vydávaný zvuk bude vyšší. 

Zvuky vzrušej rujnej srnky: Krúžok umiestnite do druhého zárezu. Dajte zuby do uvoľneného prvého zárezu a zakusnite jemne membránu k telu vábničky. Pery pri tom položte na gumový krúžok v druhom záreze a fúknite. Čím ďalej zakusnete membránu od gumového krúžku, bude zvuk vyšší (mladá srna) a naopak (stará srna). 

Zvuk oplodňovanej srny: Postupujte rovnakým spôsobom ako pri napodobňovaní zvukov vzrušenej rujnej srny, ale po fúknutiu do vábničky okamžite uvoľnite stlačenie zubov a pier. Získate tak hlas srny, ktorá je práve pokladaná srncom tzv. geschreck. Potom striedajte kratšie zvuky vzrušenej rujnej srny s dlhšími zvukmi oplodňovanej srny. 


Výrobca: Nordik Gear AB, Švédsko

Vábenie vábničkou NORDIK ROE a zábery z nášho filmu od Mikaela Thama. (viď video)

Recenzie produktu Vábnička Nordik Roe Set DVD

Anonym
podle návodu DVD je trenování na vábničku snadnější
Riso
Presne toto doplna ten ostatok co som kupil weisskirchen a buttolo

Hore